Kutu Filminin Çekimleri Tamamlandı...

29.07.2009 16:40
Kutu Filminin Çekimleri Tamamlandı...

Yapımcılığını PPR’ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat’ın yazdığı ve yönetmenliğini yine İlksen Başarır’ın üstlendiği "Kutu" filminin çekimleri tamamlandı.

 

Saadet Işıl Aksoy , Mert Fırat, Emre Karayel ,Lale Mansur , Timur Acar ,Ayten Uncuoğlu, Metin Çoşkun, Şebnem Köstem, Tuğrul Tülek ve Tuna Kırlı\'nın rol aldığı filmin senaryosu ve oyuncu kadrosu şimdiden büyük ilgi topladı.

 

İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını konu alan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını şiirsel bir dille anlatıyor.

 

Ülkemizde yaşayan dokuz milyon engelli insanın hayata katılması için çaba gösterilmesini ve bunun için kendi duyularımızı çalıştırmamız gerektiğini vurgulayan filmin gelirinin bir kısmı ülkemizde henüz geliştirilmeyen işitme engelliler için anaokulu projesine destek amaçlı kullanılacak. Aynı zamanda Türkiye Kürek Fedarasyonu ile ortak bir çalışma yaparak dünya da ilk kez engellilerin kürek sporuna kazandırılmasını ve onların spor - sosyal aktivitelerden diğer insanlar gibi yaralanabilmesini sağlıyor…