Greta Gerwig’in Yeni Filmi Little Women’dan Poster Sürprizi

30.10.2019 14:45
Greta Gerwig’in Yeni Filmi Little Women’dan Poster Sürprizi

Senaristliğini ve yönetmenliğini Greta Gerwig'in üstlendiği Little Women’dan karakter posterleri yayınlandı.


14 Şubat 2020’de ülkemizde vizyonda kendine yer bulacak olan Little Women; Meg, Jo, Beth ve Amy isimli dört kız kardeşin Amerikan İç Savaşı’nın sonrasında geçen büyüme hikâyesini konu alıyor. Uyarlama filmin yönetmenliğini 2017 yapımı Lady Bird filmi ile “En İyi Yönetmen” ve “En İyi Senaryo” dallarında Oscar adaylığı kazanan Greta Gerwig üstlenirken; daha önce aynı filmde yönetmenle birlikte çalışan oyuncular Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Tracy Letts, Little Women için yeniden bir araya geliyor.

 

Little Women'da  ayrıca 3 Oscar'lı Meryl Streep'i Aunt March; Oscar adaylıkları bulunan Laura Dern’i Marmee March rolünde izlerken;   Florence Pugh’u ise Amy March olarak göreceğiz. Ayrıca Harry Potter serisinin Hermione Granger’ı Emma Watson’ın da Meg March karakterine hayat vereceği Little Women'da, Call Me By Your Name'le yıldızı parlayan genç yetenek Timothée Chalamet’i de izleme şansı yakalayacağız.

 

Güçlü oyuncu kadrosu sebebiyle de sinemaseverlerin merakla beklediği filmden yayınlanan karakter posterlerini aşağıda bulabilirsiniz.