Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (1 Kasım 2019)

01.11.2019 10:12

1 Kasım 2019 haftasında 2’si Türk yapımı toplam 5 film vizyona giriyor.


Terminatör: Kara Kader

Sarah Connor ve cyborg insan hybridi olan Grace, gelecekten gelen Terminatörlerle mücadele etmektedir. T-1000’in güçlendirilmiş hali olan bir Terminatör, genç bir kızın peşine düşmüştür. Sarah ve Grace bu genç kızı koruyabilecek midir?

 

Merhaba Güzel Vatanım

Filmde Nazım Hikmet ve Ahmet Ümit'in hayatlarının farklı dönemleri ve Moskova'da geçen kısımları anlatılıyor. Ümit, Nazım Hikmet'in izinden giderek önemli eserler verir ve tipkı Nazım Hikmet gibi büyük başarıya ulaşır.

 

Araf 3: Cinler Kitabı

Araf serisinin bu filminde kardeşi Arda'yı şeytana tapan bir cinin elinden kurtarmaya çalışan Nihal'in hikayesi anlatılıyor. Küçüklüğünden bu yana cinlerin elinde olan Arda'yı kurtarmaya çalışan Nihal çözümü kadim bir kitapta bulmaya çalışacaktır...

 

Parazit

2019 yılında film festivallerinin vazgeçilmezi olan birçok festivalden ödül ve övgülerle dönen dram-aile türündeki film, birbirlerine benzeyen ama farklı görünen iki ailenin aracılığı ile günümüz insanlarının nasıl yaşadığını konu almaktadır.

 

Palyaço

Bir grup hayalet avcısı, bir bekarlığa veda partisinin sonrasında eve dönerken bir motelde buluşur. Ancak motelde yolunda gitmeyen bir şeyler vardır: motel, bir grup palyaçonun hayaleti tarafından işgal edilmiştir...