Yeni Batman'in Alfred'i Andy Serkis Mi Olacak?

06.11.2019 11:41
Yeni Batman'in Alfred'i Andy Serkis Mi Olacak?

2021 Yazında vizyona girecek ''The Batman'' filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor, geçtiğimiz haftalarda Jonah Hil dedikoduları ile birlikte anılan ''The Riddler'' karakterini Paul Dano'nun canlandıracağı belli olmuştu. Şimdi ise Bruce Wayne'in sadık yardımcısı Alfred'i oyanayacak ismin Andy Serkis olabileceği konuşuluyor.


Robert Pattinson'ın Bruce Wayne/Batman'i oynayacağı film, oyuncu kadrosu ile dikkat çekecek gibi gözüküyor. Penguin rolü için adı geçen Colin Farrel ve Harvey Dent'i oynamaya aday Matthew McConaughey'nin ardından şimdi yönetmen Matt Reeves'in Alfred karakterini canlandırması için Andy Serkis'i istediği konuşuluyor. Alfred karakterini geçmişte canlandırmış olan isimlerden bazıları Michael Caine, Ralph Fiennes ve Jeremy Irons olmuştu. 

 

Şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilere göre The Batman, 1990'lı yıllarda geçen bir hikayeyi anlatacak ve Frank Miller'ın yazdığı Batman: Year One hikayesinden esinlenen bir senaryoya sahip olacak. Yönetmen Reeves'e göre, The Batman de tıpkı (şimdilik) tek film olarak çekilen Joker'a benzer biçimde bir üçleme veya herhangi bir devam filmi düşünülmeden çekilecek.