Kirpi Sonic’ten Altyazılı Fragman Müjdesi!

13.11.2019 11:25

Tasarımıyla oldukça tartışılan bir dönemin sevilen kahramanı Kirpi Sonic’in sinema filminden Türkçe altyazılı bir fragman izleyicinin beğenisine sunuldu.


Yapımcılığını Paramount Pictures’ın üstlendiği Kirpi Sonic’in yayınlanan ilk görsellerinde Sonic’in dişleri, bacakları ve aşırıya kaçmış kasları dikkatleri çekmiş, Sonic’in “insana fazla benzetilmiş olması” nedeniyle tasarım yoğun olarak eleştiri almıştı. Eleştirilere kayıtsız kalmayan film ekibi ise Kirpi Sonic tasarımını değiştirmek durumunda kalmıştı.

 

Yıllar önce çizgi film ve video oyunu karakteri olarak tanıdığımız Kirpi Sonic nam-ı diğer Sonic The Hedgehod beyazperdede sevenleriyle buluşacak! Filmde Sonic, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almak için bir maceraya atılıyor fakat kahramanımızın öncesinde peşine düşen yetkililerden kurtulması gerekiyor.

 

Yönetmenliğini Jeff Fowler’in üstlendiği Kirpi Sonic’in vizyon tarihi 8 Kasım 2019’dan 6 Mart 2020’ye ertelendi. Bu değişikliğin sebebi ise yukarıda bahsettiğimiz tasarım değişikliği…