You 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

18.11.2019 09:42
You 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Netflix’in 2018 yayın yılına damga vuran yapımlarından biri olan “You” dizisinin 2.sezonu için geri sayım başladı! Henüz yayınlanamaya başlamadan önce dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan You, ciddi izlenme sayılarına ulaşmayı başarmıştı. İlk sezonun elde ettiği başarıdan sonra 2.sezonu merakla beklenen yapım için yeni sezon yayın tarihi 26 Aralık olarak açıklandı. 

 

Caroline Kepnes’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonunda da bir kez daha gerilimli bir saplantı ve sebep olduğu olaylara şahitlik edeceğimiz öngörülüyor.

 

2.sezon başlamadan ufak bir hatırlatma yapacak olursak; obsesyonlarının etkisinden bir hayat süren “stalker” Joe Goldberg’in Guinevere Beck’in hayatının ve hayallerinin kadını olduğuna inanışıyla başlayan hikâyenin ilerleyen bölümlerinde Beck için pek hayırlı olmayan olayları izlemiştik hatta işler öylesine çığırından çıkmaya başlamıştı ki ilk sezonun sonunda Joe, New York’tan kaçarak soluğu Los Angeles’ta almıştı. Ayrıntılı bir bilgiye sahip olmasak da, 10 bölümden oluşacak olan 2. sezonda da Joe’yu yeni bir saplantı beklediği ve kendisini adım adım takip eden geçmişi nedeniyle şekilden şekle girmeye devam edecek olan karakterin izleyeceği yeni adımlar da ikinci sezonun konusu olacağı biliniyor.