Sinemasever Ankaralılar için AFM CEPA Açıldı

27.08.2007 17:11
Sinemasever Ankaralılar için AFM CEPA Açıldı

AFM, Ankara CEPA Alışveriş Merkezi’nde yeni kompleksini hizmete açtı.
10 salon ve 1889 koltuklu AFM CEPA Ankaralılar’a muhteşem sinema keyfi yaşatacak.

Türkiye’nin halka açık tek eğlence firması ve sektör lideri olan AFM, 24 Ağustos’ta AFM CEPA Ankara Sinemaları’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışla ilgili değerlendirmede bulunan AFM Sinemaları Yönetim Kurulu Başkanı A. Adnan Akdemir: “Son 10 yıldır sektör lideri olan AFM Sinemaları, bu başarıyı, pazarı büyütmeye yönelik girişimci stratejilerine borçludur. 10 Ağustos’ta faaliyete soktuğumuz 7 salonlu AFM Samsun ve 12 Eylül’de hizmete açacağımız 12 salonlu AFM İstinye Park Sinemaları ile toplam salon sayımızı 179’a çıkarmış olacağız. Ankara ülke genelindeki en yüksek sinemaya gitme frekansına sahip ilimiz. Biz de AFM olarak Ankaralı sinemaseverlere, başkentimize 10 salonlu dev bir kompleks kazandırarak teşekkür etmiş oluyoruz” dedi.

AFM CEPA en çok izleyici ağırlayacak lokasyonlar arasında olacak

AFM CEPA Ankara Sineması, Ankara’nın son açılan dev alışveriş merkezi CEPA’da 10 salon ve 1889 koltuk ile hizmet veriyor. Autoban tarafından dizayn edilen AFM CEPA Sinemaları, şık fuayesi ve son teknoloji ürünlerle donatılmış salonları ile göz dolduruyor. AFM CEPA’da, dünya sinema sektöründe kabul görmüş en kaliteli ve etkili ses ve görüntü standardı olan THX® sistemi bulunuyor. Ünlü sinema ustası George Lucas’ın geliştirdiği, görüntü ve ses kalitesini garanti altına alan bu teknoloji sayesinde izleyiciler filmi yönetmenin tasarladığı şekliyle deneyimleyebiliyor. THX donanımlı salonlar Türkiye’de sadece AFM’de bulunuyor. AFM CEPA, AFM sinemaları içinde en çok izleyici ağırlayan sinema konumundaki AFM ANKAmall’dan sonra Ankara’daki ikinci AFM kompleksi. Ankara’nın Türkiye genelindeki en yüksek sinemaya gitme frekansına sahip il olmasının da etkisiyle, AFM CEPA’nın, en çok izleyici ağırlayan AFM lokasyonları içinde üst sıralarda yer alması bekleniyor.

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden birinde inşa edilen ve tüm Ankaralılar’ın ihtiyacını karşılayacak kalite ve modernlikte olan CEPA Alışveriş Merkezi, konumu itibariyle çok kolay ulaşım imkanı sunuyor. ODTÜ ve Bilkent kavşakları arasında yer alan alışveriş merkezine özel araçlarla rahatlıkla ulaşılabileceği gibi civar bölgelerden toplu taşıma araçlarıyla maksimum 10 dakikada gelinebiliyor.