7. Koğuştaki Mucize'nin Kamera Arkası Görüntülerinin Bulunduğu Video Yayınlandı

20.11.2019 16:56

Aras Bulut İynemli'nin başrolünü üstlendiği ve izlenme sayısı hayli yüksek olan, vizyna girmesinin üzerinden haftalar geçmiş olamasına rağmen beyazperdedeki geçerliliği sona ermeyen "7. Koğuştaki Mucize"den kamera arkası videosu paylaşıldı. 

 

Çekimlerin hangi koşullar altında gerçekleştiğini görme fırsatı sunan bu videodan anlayacağımız en önemli şey; bizlerin birkaç saatte izleyip bitirdiği bir film için tüm oyuncu kadrosunun ve set emekçilerinin hangi koşullar altında, ne kadar disiplinli bir çalışma yürütmüş olduğu! 

 

Yapımcılığını Lanistar Media ve Motion Content Group'un üstlendiği 7. Koğuştaki Mucize'nin yönetmen koltuğuna oturan isim Mehmet Ada Öztekin; filmin konusu ise şöyle: Küçük yaşlarda kızı olan bir babanın sahip olduğu rahatsızlığı nedeniyle zeka yaşı kızı ile aynıdır. Memo'nun bu engeli, önüne çok büyük bir sorun çıkaracaktır. Bir kız çocuğunun Memo’nun gözleri önünde boğularak yaşamını yitirmesi sonucunda tüm başkahramanın üzerine kalır. Cezai ehliyeti bile olmamasına rağmen hapishaneye atılan adam, ölen çocuğun babasının önyargılı tutumu ile verdiği mücade sonucu idam cezası alır…

 

Filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli'nin yanı sıra Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimler yer alıyor. 


Unutmadan söylemeliyiz ki; Güney Kore yapımı Miracle In Cell filminden uyarlanan 7. Koğuştaki Mucize, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından orijinalinden daha başarılı bulundu.