Kuzular Firarda:Uzay Parkı'ndan Fragman Yayınlandı

22.11.2019 18:03

Shaun The Sheep serisinin yayınlanmasına az süre kalan, Will Becher ve Richard Phelan'ın yönetmenliğindeki Kuzular Firarda: Uzay Parkı animasyonunda yer alan maceraperest kahramanlarını göreceğimiz yeni fragman yayınlandı.

 

Shaun The Sheep: Farmageddon'un konusuna gelecek olursak; sessiz ve sakin bir kasaba olan Mossingham'ın üzerinde, gökyüzünde ne olduğu belli olmayan ışıklar ortaya çıkar, bu durum en iyi ihtimalle galaksinin ve samanyolunun ötesinden gizemli bir ziyaretçinin geldiğini göstermektedir. İşte o ihtimal gerçekleşir...Ancak yakınlardaki Mossy Bottom Çiftliği'nde de eş zamanlı olarak garip bir şey yaşanmaktadır. Çiftliğin sakinlerinden biri olan muzur koyun Shaun'ın zihninde başka şeyler vardır; bugüne kadar yapmış olduğu her plan bıkkın Bitzer tarafından engellenmektedir. Bu iki durum birleştiğinde yani Shaun yeni bir plan yaparken şaşkın ve sevimli uzaylı, Mossy Bottom Çiftliği'nin yakınlarına inanılmaz bir güçle düştüğü zaman, koyun Shaun çok geçmeden uzay gücünde bir eğlence ve macera için büyük bir fırsat elde etmiş olur...

 

Senaryo süresince E.T.'ye bol miktarda gönderme yapan Kuzular Firarda: Uzay Parkı, bu kez galaksinin farklı bölgelerine mensup sevimli canlıları görmemizi sağlıyor. Sayesinde bir dizi yeni göreve çıkmış hissedeceğimiz filmin senaryosu Jon Brown ve Mark Burton tarafından kaleme alındı. 

 

Dünyanın hemen hemen her yerinde vizyona girmiş olan ve hatırı sayılır miktarda ödül kazanmış olan animasyon film serisinin devamı Kuzular Firarda: Uzay Parkı, 17 Ocak 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.