Güzelliğin Portresi'nden Fragman Yayınlandı

25.11.2019 10:19

Birkan Sokullu ve Burçin Terzioğlu'nun başrolleri üstlendiği Türk yapımı Güzelliğin Portresi filmine ait yeni bir fragman yayınlandı. Köşkte işlenen esrarengiz bir cinayetin etkileri devam ederken bir de mekânda bulunan portrenin uyanışıyla birlikte olaylar daha da gerilim dolu bir hale gelir. 

 

Güzelliğin Portresi'nin konusuna gelecek olursak; Nisan’ın babası ile ilişkisi problemlidir ve yıllardır görüşmemektedirler. Bunca yıllık küslüğün ardından aldığı bir haber ile soluğu babasının yanında alır.  Yıllar önce kaçarak ayrıldığı köşke şimdi zorunda kalarak da olsa kendi ayaklarıyla geri dönen Nisan, yaşanılan bazı tuhaflıklara şahit olur. Köşke gelişi ile kendisini sıyırdığını düşündüğü geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Nisan, bir yandan da babası ile ilgili gizemi çözmeye çalışan polisin sorgulamasına tabi tutulur. Bu olayların içinde kendisini köşeye sıkışmış hisseden Nisan, hem bu kaostan kurtulmak için hem de ailesi ve kendisinin güvende olması için yaşanılan gizemli olayları çözmeye karar verir. 

 

Senaryosunda Onur Koralp ve Pınar Bulut'un imzasının bulunduğu, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği Güzelliğin Portresi'nin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Burçin Terzioğlu, Serkan Keskin, Melisa Şenolsun, Feridun Düzağaç, Lara Tonka, Şencan Güleryüz, Gizem Soysaldı gibi isimler bulunuyor. 

 

Güzelliğin Portresi, 13 Aralık tarihinde sinemalarda olacak.