Gerilim Filmi Antebellum'un Fragmanı Yayınlandı

25.11.2019 10:19

Gerilim filmi "Antebellum"a ait fragman resmi kanallar aracılığı ile yayınlandı. Yönetmenliğini Gerard Bush ve Christopher Renz ikilisinin üstlendiği gerilim filminin fragmanında, yaşamları hiçbir güvence altında olmayan insanların hayatlarına kısaca şahitlik ediyoruz. 

 

En bilinen yapım şirketlerinden biri olan QC Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği Antebellum filminin başrolünde müzisyen kimliğiyle tanıdığımız ancak daha önce de birkaç filmde rol almış olan Janelle Monae bulunuyor. Antebellum'un konusu ise şöyle: Alanında başarılı olan yazar Veronica, aniden kendini bambaşka bir gerçekliğin içerisinde ne yapacağını bilmez bie halde bulur. Çok geçmeden bu bilinmezliği çözmek ve kendisini bu durumdan kurtarmak isteyen Veronica ne yapacaktır?  

 

Filmin oyuncu kadrosunda Janelle Monae'e eşlik eden isimler içerisinde genç oyuncu Kiersey Clemons, Jena Malone, Jack Huston gibi isimler bulunuyor. 

 

Antebellum, yurt dışındaki izleyicileriyle 24 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak ancak ülkemizdeki vizyon tarihine dair henüz bir açıklama yapılmadı.