Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Haluk Bilginer Oldu!

26.11.2019 10:27
Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Haluk Bilginer Oldu!

Bu yıl 47. defa düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri dün gece NewYork’ta gerçekleşen bir ödül töreni ile sahiplerini buldu.


Haluk Bilginer ödül töreninde Puhu TV’de yayınlanan Şahsiyet dizisinde hayat verdiği Agah Beyoğlu karakteri ile “En İyi Erkek Oyuncu” oyuncu ödülüne uzandı! Haluk Bilginer kendi kategorisinde Come Home dizisinden Christopher Eccleston; Impuros dizisinden Raphael Logam ve Amazon’un Beat dizisinden Jannis Niewöhner ile yarıştı. İngiltere, Brezilya ve Almanya yapımı dizileri geride bırakarak göğsümüzü kabarttı.

 

Haluk Bilginer, ödülünü aldıktan sonra, ''Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum'' sözlerini sarfetti.

 

Ay Yapım’ın yapımcılığında hazırlanan Şahsiyet dizisinin, senaryosunu Hakan Günday kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturmuştu. Sevilen dizi Puhu TV’de 12 bölüm olarak 2018 yılında izleyici ile buluşmuştu.