The Crown 4. Sezondan İlk Görseller

28.11.2019 14:30
The Crown 4. Sezondan İlk Görseller

3. sezonunun Netflix ekranları üzerinden izleyicisiyle buluşmasından sadece günler sonra The Crown 4. sezondan Prenses Diana’lı görseller gelmeye başladı bile…


17 Kasım tarihinden itibaren izlenmeye başlanan The Crown, 3. sezonu ile 1964 ve 1972 yıllarında İngiliz Kraliyet Ailesi’nde yaşananlara odaklanıyor. Dizinin tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ile başladığı 3. sezonunda Olivia ColmanHelena Bonham Carter ve Tobias Menzies gibi önemli isimler yer alıyor. Prenses Margaret ve Roddy Llewellyn arasındaki ilişkinin yanında Margaret Thatcher’ın yükselişini ve Camilla Parker Bowles'ı izlediğimiz 3. Sezondan sonra, aslında dizinin en merak edilen sezonu olarak bilinen 4. sezondan ilk görseller yayınlandı.

 

The Crown 4. sezonunda kraliyetin en “popüler” üyelerinden olan Prenses Diana’yı da izleme fırsatı bulacağımız dizide daha önce hiç bu kadar büyük bir yapımda izlemedeğimiz Emma Corrin prensese hayat verecek. Dizinin senaryosunu kaleme alan Peter Morgan  Corrin’in fazla keşfedilmemiş harika bir yetenek olduğunu, deneme çekimlerinde yönetmenlerinin her dediğini harfiyen ve başarıyla uyguladığını belirtir nitelikte açıklamalarda bulunmuştu.

 

The Crown 4. Sezondan yayınlanan Prenses Diana’lı görselleri sizler için aşağıya bırakıyoruz.