Ölmek İçin Zaman Yok’tan İlk Teaser Geldi

02.12.2019 14:37

Merakla beklenen 25. Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok’tan kısacık bir teaser izleyicinin beğenisine sunuldu.


Daniel Craig’i son bir defa daha James Bond oalrak izleyeceğimiz Ölmek İçin Zaman Yok, nam-ı diğer No Time To Die’ın yönetmenliğini O, Jane Eyre, True Detective gibi yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga üstleniyor.

 

Ülkemizde 3 Nisan 2020 tarihinde izleyici ile vizyonda buluşması planlanan Ölmek İçin Zaman Yok’un oyuncu kadrosunda 91. Academy Ödül Töreni’nde Bohemian Rhapsody ile “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kucaklayan Rami Malek’de yer alıyor. Merakla beklenen aksiyon filminde ayrıca Ana de Armas, Lea Seydoux, Christoph Waltz , Jeffrey Wright gibi önemli isimleri de izleme şansı yakalayabileceğiz.

 

5. defa James Bond olarak izleyeceğimiz Daniel Craig ise, artık rol için yaşlandığını ve aksiyon sahnelerinde zorlandığını belirttiği bir açıklama ile Ölmek İçin Zaman Yok’tan sonra kendisini bir daha James Bond olarak göremeyeceğimizi belirtti. Bundan sonraki James Bond filmlerinin başrolünde kimlerin yer alacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başlamışken; son kez James Bond’lu olarak izleyeceğimiz Ölmek İçin Zaman Yok’tan paylaşılan ilk teaserı yukarıdan izleyebilirsiniz.