Maymunlar Cehennemi Serisine Bir Film Daha Ekleniyor!

04.12.2019 14:06
Maymunlar Cehennemi Serisine Bir Film Daha Ekleniyor!

Disney ve Fox birleşmesinden sonra, Fox’un en başarılı yapımlarından olarak görülen Maymunlar Cehennemi evrenine yeni bir film katılması için Disney çalışmalara başladı.


Serinin son filmi 2017 yapımı Maymunlar Cehennemi: Savaş elde ettiği gişe başarı ile göz doldurmuştu. Aynı zamanda 2018 yılında gerçekleşen Akademi Ödül Töreni’nde “En İyi Görsel Efekt” dalında da aday olan Maymunlar Cehennemi: Savaş’ın başrollerinde son zamanlarda Batman’de oynayacak olması ile gündemde olan Andy Serkis ile Woody Harrelson, Steve Zahn vardı. Filmin yönetmenliğini ise serinin diğer filmlerinde de senarist ve yönetmen olarak görev yapan Matt Reeves üstlenmişti.

 

Fox’un Disney tarafından satın almasınının ardından, yeni bir atak yapmak için seriye bir filmin daha eklenmesi için ise Variety’nin haberine göre Labirent serisinin yönetmeni olarak hatırlayacağımız Wes Ball ile anlaşmaya varıldı.

 

Wes Ball yakın zamanda duyurulan Mouse Guard yapımında da, Maymunlar Cehennemi serisinin Ceaser’ı Andy Serkis ile birlikte çalışıyor. Ancak Maymunlar Cehennemi serisinin yeni yapımında ikili birlikte çalışacak mı, bu konuda henüz bir bilgi bulunmuyor.