Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Aralık 2019)

06.12.2019 10:44

6 Aralık 2019 haftasında 1’i Türk yapımı toplam 7 film vizyona giriyor.


Mucize 2 Aşk

Aziz, bir dağ köyünde yaşayan engelli bir gençtir. Görücü usülü ile evlendiği Mızgün ile birlikte yaşayan Aziz, köydeki önyargılardan ötürü zor bir hayat sürdürmektedir. Günün birinde Aziz ile Mızgin bu zorluklar nedeniyle daha kolay bir hayat süreceklerini düşündükleri başka bir kasabaya yerleşir. Ancak Aziz ve Mızgün, çok geçmeden önyargı ve saldırganlığın sadece geldikleri yere ait olmadığını deneyimleyecektir...

 

Addams Ailesi

Charles Addams'ın sevilen serisinin 2019 yapımı animasyon filmi The Addams Family, tuhaf bir ailenin komik hikayesini konu alacak.

 

Kahraman Balık

En büyük hayali süper kahraman olmak olan papağan balığı Alex oldukça alçak gönüllü ve iyi niyetlidir. Alex ve arkadaşlarının yaşadığı deniz git gide kirlenmektedir ve bu durumun farkına varan Alex, bunun sebebini araştırmak ister. Alex’in evlerini kirlilikten korumak için atıldığı macerada ona arkadaşı denizatı ve yılan balığı eşlik edecektir.

 

Balon Pilotları

Film 1862 yılında geçiyor. Hırslı bir bilim adamı ile varlıklı bir kadının sıcak hava balonu ile daha önce  hiç çıkılmamış bir yüksekliğe çıkma hikayesini konu alan film ikilinin hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.

 

Rahibenin Laneti

Üst üste kötü olaylar yaşayan genç bir kadın taşınmaya karar verir, ancak dengesiz ve kötü bir rahibenin ruhu onun olduğu yerde kalması konusunda ısrarcıdır.

 

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi

1760 yılında Fransa'da geçen film ressam Marianne'in hikayesine odaklanıyor. Marianne, Héloïse'in evlilik portresini çizmekle görevlendirilir. Héloïse, manastır hayatını terk etmiş bir genç kadındır ve Marianne onun portresini resmederken iki kadının arasında beklenmedik bir çekim oluşur...

 

Uzun Kız

İkinci Dünya Savaşı sonrası Leningrad'da geçen film, kuşatma nedeniyle yıkım ve açlık yaşayıp bir virane haline gelmiş bu şehirde yaşam savaşı veren iki kadının hikayesini anlatıyor. Iya ve Masha, şehir kalıntılarının arasında yeniden anlam ve umut aramaya çalışırlar.