Michael Winterbottom ve Steve Cooganlı Greed’den İlk Fragman Yayınlandı

09.12.2019 09:34

Birlikte yaptıkları çalışmalar ile dikkatleri üzerlerine çeken Michael Winterbottom ve Steve Coogan  ikilisini yeniden bir araya getiren yapım Greed’e ait ilk fragman yayınlandı.

 

Son yıllarda, The Trip üçlemesinin dikkat çekmesi ile bu başarıdan nasiplenen ve adından bir kez daha söz ettiren Michael Winterbottom, bu yıl ise yeni bir komedi ile izleyenlerin karşısına çıktı. Para, hırs ve zenginlerin dünyasını konu edinen Greed, dünya prömiyerini 2019 yılının eylül ayında 44. Toronto Film Festivali’nde yapmıştı.

 

Sony Pictures tarafından hazırlanan ve tanıtım çalışmalarına hız verilen Greed’in başrolünü Michael Winterbottom ile çalışan Steve Coogan üstleniyor. Coogan’a eşlik eden oyuncular ise Isla Fisher, David Mitchell, Sophie Cookson, Shirley Henderson, Asa Butterfield, Sarah Solemani, Shanina Shaik, Dinita Gohil, Asim Chaudhry, Pearl Mackie, Jonny Sweet, Ollie Locke ve Stephen Fry.

 

Senaryosunu Michael Winterbottom ve Sean Gray‘in hazırladığı filmin konusu; bir milyarderin 60. yaş günü için Mykonos’ta bulunan bir oteli kiralamasının ardından yaşanılanlar. Aslında bu hikâyenin ünlü milyarder Philip Green’in hayatı olsa da bu iddia ile ilgili resmi bir açıklama yok.

 

İlk olarak Birleşik Krallık’ta yayınlanacak olan film şubat ayında vizyona girecek ancak Türkiye’de gösterime girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.