Bird Of Prey Filmine Ait Karakter Posterleri Yayınlandı

09.12.2019 08:58
Bird Of Prey Filmine Ait Karakter Posterleri Yayınlandı

Warner Bros ve DC Evreni’nin ortak çalışması sonucu üretilmiş olan Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One’dan daha önce yayınlanan Harley Quinn posterinin ardından şimdi de ayrı ayrı hazırlanmış olan karakter posterleri paylaşıldı. 

 

Son dönemlerde daha da dikkat çeken güzel oyuncu Margot Robbie’nin tekrar Harley Quinn’i canlandıracağı filmin senaryosu Christina Hodson’a, yönetmenliği ise Cathy Yan’a ait. Oyuncu kadrosuna gelecek olursak; başrol Margot Robbie’ye eşlik edecek oyuncular Huntress rolüyle Mary Elizabeth Winstead, Black Mask karakteriyle Ewan McGregor, Black Canary performansıyla Jurnee Smollett-Bell ve Erika’yı canlandıran Bojana Novakovic olacak.

 

Sanatseverlerin çok iyi bileceği, dünyaca ünlü eserlerden Sandro Botticelli'nin Nascita di Venere or Birth of Venus tablosunu ilham alarak tasarlanmış olan Harley Quinn posteri sonrasında tasarlanan poster sonrasında yayınlanmış olan karakter posterleri, DC’nin bu sefer hayalkırıklığına uğramatmayacağına işaret niteliğinde…

 

Yapım, herhangi bir aksilik olmaz ise 7 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacak.