Ryan Reynolds'ın Filmografisindeki Favorisi Free Guy'a Ait Fragman Yayınlandı

11.12.2019 09:27

Deadpool karakterini canlandırmaktaki başarısı ile dikkatleri bir kere daha üzerine çekmeyi başarmış olan Amerikalı oyuncu Ryan Reynolds'ın şimdiye kadar yaptığı en iyi film olarak betimlediği Free Guy'a ait fragman yayınlandı.

 

Önümüzdeki yıl yayınlanması planlanan filmde, bir video oyununda yer alan ama benzerlerinden farklı olarak oyuncu tarafından kontrolü mümkün olmayan bir karakter olan NPC üzerine kurgulanmış olan film yalnızca sinemaseverlerin dikkatini çekmeyi değil aynı zamanda oyunseverleri de filme yönlendirmeyi hedef alıyor.

 

Son verilere göre; aksiyon-komedi türünde hazırlanmış olan filmin fragmanı 3 dakika uzunluğunda ve içerdiği aksiyon sayesinde mi bilinmez ama neredeyse 8 milyonluk izlenmeye ulaşmış bile!...Söz konusu fragmanda, son dönemlerde hemen hemen herkes tarafından bilinen ve hayli popüler olan  PUBG ve Fortnite gibi hayatta kalma temalı oyunlara da göndermeler bulunuyor. Aksiyonu komedi ile destekleyerek daha güçlü bir yapım haline getirilmeye çalışılmış olan filmin oyuncu kadrosunda Reynolds’a eşlik eden isimlerin içerisinde  Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar ve Taika Waititi de yer alıyor.

 

Free Guy'ın 1 Temmuz 2020 tarihinde beyazperdede olması planlanıyor.