Netflix Filmi 6 Underground’dan Bir Fragman Daha Yayınlandı

11.12.2019 18:30

Dünya üzerindeki dev film stüdyolarının savaşına hızlı bir giriş yaparak katılan Netflix'in güçlü rakipleri ile savaşabilmek için hazırladığı plan kapsamında devreye sokacağı 6 Underground filmine ait yeni bir fragman daha yayınlandı. 

 

Transformers serisinin yönetmenliğini üstlenmiş olan Michael Bay‘in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Deadpool'un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick'in yazdığı 6 Underground filminin başrolü ise Hollywood'un en ünlü isimlerinden biri olan Ryan Reynolds. Oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds’a Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi ve Dave Franco eşlik ediyor.

 

Aksiyon ve gerilim türlerini bir arada içeren film, artık afişe olmuş olan suçluları yakalayıp dünya için kalıcı iyilik yapmayı hedefleyen altı kişilik bir ekibin hikayesini anlatıyor. Gizemli bir milyarderin bir araya getirdiği bu grup, zorlu görevlere imza atarken başarılı olmalarının önünde herhangi bir engel olmaması için kendilerine de sahte ölümler hazırlayarak geçmişlerini tamamen arkada bırakmışlardır. 

 

Netflix’in bugüne kadarki en pahalı filmlerinden biri olma özelliğini taşıyan 150 milyon dolarlık bütçeli 6 Underground, 13 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.