Netflix’ten Şaşırtan La Casa De Papel Videosu

13.12.2019 15:12

 

Dijital yayın platformu Netflix La Casa De Papel 4. Sezon duyurusunu yapmasının hemen ardından izleyicileri şaşırtan bir video yayınladı.


Videoda La Casa De Papel ekibinin başı Profesör karakterine hayat veren Álvaro Morte’yi yeniden karargah odasında ve telefonunun başında görüyoruz. Ancak videonun şaşırtan kısmı telefonun diğer ucundaki isim! Netflix’in 13 Aralık’ta izleyici ile buluşturacağı oldukça yüksek bütçeli 6 Underground filmindeki ekibin başında olan One karakteri yani Ryan Reynolds! İkili telefonda yaptıkları pazarlık ile ekiplerinden iki kişiyi değiş tokuş ediyor.

 

Sürprizi hangi yapımda göreceğimizi tam olarak kestiremesek de 6 Underground’da La Casa De Papel ekibinden Tokyo ve Denver yani Ursula Corbero ve Jaime Lorente yer alabilir. Aynı şekilde henüz izlemediğimiz 6 Underground ekibinden iki kişi de La Casa De Papel ekibine katılabilir!

 

Merakla beklenen La Casa De Papel 3. Sezonu ile 3 Nisan 2020’de izleyici ile buluşacakken; 6 Underground ise 13 Aralık 2019 tarihinde izlenebilecek. Netflix’in minik sürprizi ile merak uyandıran iki yapımı harmanladığı videosunu ise yukardan izleyebilirsiniz.