Netflix Dizisi Spinning Out’un Altyazılı Fragmanı Yayınlandı

14.12.2019 01:59

Netflix'in 2020 yılının ilk aylarında yayına alacağı spor temalı drama olan Spinning Out’un altyazılı fragmanı yayınlandı. Yeni yılın ilk gününde, 1 Ocak 2020 tarihinde prömiyeri yapacağı açıklanan dizi, patene gönül vermiş olan başarılı sporcu Kat Baker'ın hayat hikayesini konu edinecek.

 

Yapım hakkında yapılmış olan ilk açıklamalarda başrol oyuncusunun Emma Roberts olacağı duyurulmuştu. Ancak Roberts'ın diziden ayrılmaya karar vermesinin ardından Kaya Scodelario ile anlaşıldı. Yönetmen koltuğunda Matthew Hastings ve Elizabeth Allen Rosenbaum'un oturduğu Spinning Out'un oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bazıları; January Jones, Mitchell Edwards, Will Kemp ve genç oyuncular Charlie Hewson, Svetlana Efremova ve Kaitlyn Leeb.

 

Kariyerinin belki de en başarılı ve şaaşalı döneminin içerisinde olan Kat Baker, talihsiz bir kaza geçirir. Kat’in önemli bir sağlık problemi olsa da pistleri terk etmek gibi bir niyeti yoktur. Devam etme kararı alan Kat, bir partner bulur ama bu kararı, çok önemli bir sırrı da tehlikeye atacaktır. Dizi, bu iki paten sporcusunun olimpiyatlara hazırlanırken yaşadığı olayları işleyecek.

 

Spinning Out, 1 Ocak 2020 tarihinde diğer ülkelere ait Netflix kanalları ile aynı anda Türkiye'de de yayında olacak.