Christopher Nolan'ın Tenet’ınden İlk Fragman

20.12.2019 10:25

Ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın en yüksek bütçeli filmi olan Tenet'ın kısa bir fragmanı 2 Ağustos tarihinde vizyona giren Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'un öncesinde gösterilmesinin ardından, nihayet bütün sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Batman Begins”, “The Dark Knight”, “Yıldızlararası”, “Başlangıç” ve “Dunkirk” gibi başarılı yapımlar ile adını sinema dünyasına tanıtan ve kabul ettiren ünlü yönetmen Nolan’ın en yüksek bütçeli filmi olarak da dikkatleri üzerine çeken Tenet’in çekimleri 7 farklı ülkede gerçekleşecek!

 

Konusu sır gibi saklanan “Tenet”in setinden geçtiğimiz günlerde kısa bir görüntü sızdırılmış ve bu görüntülerle sinemaseverlerin merakı daha da artmıştı. Ayrıca filmin oyuncuları arasında olan yeni Batman’imiz Robert Pattinson’ın da senaryoyu okuması için bir odaya kapatıldığını ve senaryo karşısında hayranlığını ve şaşkınlığını gizleyemediğini açıklamıştı.

 

Nolan’ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu “Tenet” oyuncu kadrosunda Pattinson’a Elizabeth DebickiAaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, John David Washington gibi ünlü isimlerin yer aldığı güçlü bir kadro eşlik ediyor.

 

İlk fragmanı izleyicinin beğenisine sunulan “Tenet”in oldukça uzun olması da beklenenler arasında…

 

17 Temmuz 2020’de vizyondaki yerini alacak olan “Tenet”ten yayınlanan ilk fragmanı yukardan izleyebilirsiniz.