Amy Adams ve Gary Oldman'lı The Woman in the Window'un Fragmanı Yayınlandı

20.12.2019 10:27

Oyuncu kadrosu Gary Oldman Amy AdamsWyatt Russell, Julianne Moore, Anthony MackieBrian Tyree Henry gibi isimlerden oluşan The Woman in the Window’a ait fragman yayınlandı. 

 

Beyaz perdedeki son çalışması Gary Oldman’ın Oscar kazandığı Darkest Hour olan Joe Wright, şimdi ise A.J. Finn‘in romanından sinemaya uyarlanan The Woman in the Window filmi için çalışıyor. Disney ile Fox’un ortaklık anlaşmasını imzalamalarının ardından hakları Disney’e geçen filmin deneme sahneleri çekildikten sonra film, izleyiciye sunulmuştu ve Disney sorumluları bu görüntülerden sonra izleyicide bir kafa karışıklığı oluştuğunu gözlemlendiğini belirterek vizyon tarihi 2019 mart olan filmin beyazperde de boy göstereceği tarihi erteleme kararı almıştı. Hatta sorunu çözmek için kolları sıvayan ekip bir de twistleri fark edince filmin bazı sahneleri de yeniden çekildi. 

 

Başrolünü usta oyuncu Amy Adams‘ın üstlendiği film, New York’taki evinde yalnız yaşayan, alan korkusuna sahip Anna Fox’un, yeni taşınan komşularını gözetlemeye başlamasının akabinde başına gelen hayli sıra dışı olayları konu ediniyor.  Yönetmen koltuğunda Joe Wright’ın oturduğu filmin senaryosunu hazırlayan isim ise The Post, Lady BirdChristine filmlerinde rol alan, aynı zamanda Killer Joe ve Tony Ödülü kazandığı August: Osage County gibi tiyatro oyunlarını da kaleme alan Tracy Letts

 

Tekrar bir değişiklik yapılmaz ise The Woman in the Window’un ülkemizdeki vizyon tarihi 15 Mayıs 2020 olacak.