Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (27 Aralık 2019)

27.12.2019 10:22

 

27 Aralık 2019 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 8 film vizyona giriyor.


Kara Noel

Noel tatilinde bir yabancı tarafından takip edilen bir grup gencin hikayesini anlatan film, 1974 yapımı korku filmi Black Christmas'tan esinlenerek yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor.

 

Astral Boyut

Bir üniversite öğrencisi Frank, kaybettiği annesi ile bir araya gelmek amacıyla astral seyahat konusunu araştırmaya başlar. Birkaç denemenin ardından astral seyahati bir saplantı haline getiren Frank, öbür dünyadan annesi yerine başka bir varlığı yanına çağıracaktır.

 

Barınak

Ethan yayılan bir virüsten insanlığı kurtarmak için ailesini arkasında bırakmak zorunda kalmıştır. Ailesini bulmak için yeniden yola çıktığında ise yağmacılarla ve hayaletlerle savaşmak zorunda kalır.

 

Küçük Joe

Laboratuvar ortamında yaratılan bir bitli olan Küçük Joe’yu koklayanlar hızlı bir şekilde mutluluk hissetmektedir. Ancak insanlara mutluluk veren bu küçük tatlı bitkinin polenini içine çekenler bir daha asla aynı hallerine dönememektedir!

 

Lara

Lara, 60. Yaş gününde oğlunun ilk piyano resitaline davet edilmemiş olmanın acısını yaşamaktadır. Oldukça yalnız olan Lara kendisiyle yüzleşecek ve bu özel günde oğluyla olabilmek için her şeyi yapacaktır.

 

Aslan Parçam

Ali’nin abisi Zeki, kalp rahatsızlığı olan kardeşi için her şeyi göze almıştır. Tedavisi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadır. Arsa satışı için İstanbul’dan Antalyaya seyahat etmeleri gereken ikilinin trajikomik hikayesini konu alıyor.

 

Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe

2018 yılında gösterime giren Rafadan Tayfa Dehliz Macerası’nın devam filmi Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe, Akın’ın Şanlıurfadaki arkadalı Veysi’den bir paket alması ile başlar. Paketten Akın’ın anlam veremedği bir sini çıkar ve Veysi’den  birilerinin peşinde olduğuna dair bir telefon gelir. Tayfa o sıralar gündemde olan Göbeklitepe’nin keşfi ve orda süren kazılar ile sininin bir bağlantısı olduğunu keşfeder.İstanbuldan Şanlıurfaya gizemli ve eğlenceli bir yolculuk başlar.

 

Şuursuz Aşk

Doğuştan engelli olan Yusuf’un tek derdi üniversite kapısında simit satarak annesine ekmek götürmek olan biridir. Siyasete hiç bulaşmamış olsa da ihtilal zamanı o da suçsuz yere etkilenir. Yusufun durumun anlaşılınca, Yusuf ruh ve sinir hastanesine yollanır. Hastanede oranın gediklisi sayılabilecek Menekşe ile tanışır. Her ikisi de ne yaşadıklarını bilmeden, büyük bir aşka yelken açarlar.