Warner Bros’dan Yeni Bir Seri Hazırlığı

02.01.2020 11:46
Warner Bros’dan Yeni Bir Seri Hazırlığı

Warner Bros, bir süre önce 1967 yapımı Oscarlı The Dirty Dozen’in yeniden çevirimi için hazırlıklara başladığı haberleri duyurulmuştu.


Filmin yeniden çevriminde senarist ve yönetmen olarak Tehlikeli Takip, Sabotaj, Suicide Squad: Gerçek Kötüler ve Acımasız Hayat gibi yapımlardan tanıdığımız David Ayer ile anlaşıldı. Şu anda Tax Collector, The Wild Bunch ve Bright 2 yapımlarında yer alan Ayer geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi.

 

Collider’a yaptığı açıklamada Ayer The Dirty Dozen’ı modern bir aksiyon film serisi olarak izleyici ile buluşturmak istediğini belirtti. Orjinalinin aksine 2. Dünya Savaşı yerine günümüzde geçecek olan The Dirty Dozen yeniden çevrimi tıpkı Fast and Furious gibi bir aksiyon filmi olarak hayat bulacak. Oldukça ilginç karakterlerin birarada olması beklenen yapım sinemaseverlerde şimdiden bir merak uyandırdı.

 

Orijinal filmin konusuna da değinecek olursak; Lee Marvin Nazilere karşı ölümcül bir görevi yerine getirmek için bir grup askeri komuta etmek için gönüllü olarak orduya katılan zor bir komutanın ve Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland ve Clint Walker isimli mahkumların hikayesi olarak özetleyebiliriz. Mahkumlar komando eğitimi alıp, kendilerine verilen imkansıza yakın görevi yerine getirirse özgürlüklerine kavuşacaklardır.

 

The Dirty Dozen’in yeniden çevirimi ile ilgili şu an başka net bir bilgi verilmemekle birlikte, haber geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.