Disney+ 'ın Yeni Yapımı Timmy Failure: Mistakes Were Made'e Ait Fragman Yayınlandı

09.01.2020 09:20

2019 yılının Kasım ayında erişime açılan ve kısa zamanda milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanıma başlanan Disney+ tarafından hazırlanan yeni orijinal film Timmy Failure: Mistakes Were Made'e ait fragman paylaşıldı. 

 

Stephan Pastis tarafından yazılmış olan çocuk kitabından uyarlanan filmin fragmanında, kendisinden beklenenin tam aksini yapan ve yetişkin davranışları gösteren Timmy'nin hayali arkadaşı olan kutup ayısı ile birlikte atıldığı dedektiflik macerasına şahitlik edeceğiz. 

 

Timmy Failure: Mistakes Were Made'in hikâyesine kısaca değinecek olursak; Timmy Failure,  yaşadığı kasabanın en iyi dedektifi olduğuna inanan, garip davranışlar sergileyen 11 yaşında bir ilkokul öğrencisidir. Kendine olan güveni had safhada olan Timmy, 1500 kilo ağırlığındaki kutup ayısı ile hayali arkadaşlık kurar; dahası bir de Total Failure Inc. isminde bir dedektiflik bürosu açar. Kendisine hiç ama hiç istemediği kadar sorumluluk veren annesi, onun erkek arkadaşı, öğretmeni ve çevresindeki diğer tüm yetişkinlere ders vermeye karar veren Timmy, bunu ancak dünyanın en iyi dedektifi olursa başaracağına inanmaktadır. 

 

Yönetmen koltuğunda Tom McCarthy’nin oturduğu filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bazıları ise; Winslow Fegley, Ophelia Lovibond, Craig Robinson, Kyle Bornheimer, Chloe Coleman.

 

Film, Disney+'taki izleyicileriyle 7 Şubat 2020 tarihinde buluşacak.