The Witcher'in İlk Sezon Finali ile Yetinemeyenler için Alternatif Son !

08.01.2020 23:46
The Witcher'in İlk Sezon Finali ile Yetinemeyenler için Alternatif Son !

Oyunun mu yoksa Henry Cavill ‘in mi hayranlığından dolayı bu kadar talep gördüğü hala çözülememiş olan ancak bugüne kadar yayınlanmış her videosu yüksek izlenme rakamlarına ulaşan Netflix dizisi The Witcher, rahatlıkla başarılı olarak adlandırılabilecek olan ilk sezonunu geride bıraktı. Dizinin yaratıcılarından biri olan Lauren Schmidt Hissrich, en azından bir süre daha ekranlarda görmeye devam edeceğimiz anlaşılan The Witcher’ın ikinci sezonu ile ilgili verdiği bir röportajda ilk sezona ait alternatif bir son da paylaştı.

 

Yayınlanan ilk sezonun sonunda Henry Cavill’in hayat verdiği Geralt’ı en son Sodden’ın dışında bulunan ormanda annesinin kehanetini arar halde görmüştük. Aslında Geralt’ın Ciri’yi görmesiyle annesinin kehaneti ile Ciri’yi bağdaştırdığı ve  “kaderlerinin kesiştiğini” anladığı sezon finali sahnesi, akla gelen ilk final değilmiş. Twitterda yayınlanan bir fotoğrafla açığa çıkan bu gerçeği şimdi sizlerle de paylaşıyoruz…

 

Hikâye anlatımına daha çok ağırlık verileceğini belirtilen 2.sezonu ile The Witcher, 2021 yılında ekranlarımızda olacak.