Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (10 Ocak 2020)

10.01.2020 09:46

10 Ocak 2020 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 10 yeni film vizyona giriyor.


Bıçaklar Çekildi

Harlan Trombey 85. Yaş gününde evinde ölü olarak bulunur. Dedektif Benoit Blanc bu olayı araştırmaya başlar. Blanc aileden araştırmaya başlar ama ailenin çok da bir işe yaramayacağını düşünmesi sebebiyle, olayların daha derinine inmesi gerektiğini anlar.

 

Cats

Oscar ödüllü yönetmen Tom Hooper (The King’s Speech, Les Misérables, The Danish Girl), Andrew Lloyd Webber’in rekorlar kıran müzikal tiyatrosunu çığır açan bir sinema filmine dönüştürüyor.

Lloyd Webber’ın ikonik müziklerinin ve Tony ödüllü koreograf Andy Blankenbuehler (Hamilton, In the Heights) rehberliğindeki birinci sınıf dansçıların yer aldığı film, görkemli yapım tasarımı, son teknolojisi ve klasik baleden modern dansa, hip-hop’tan caza, sokak danslarından step dansına kadar çeşitli danslarla müzikali yeni nesil için tekrar hayata geçiriyor.

 

Gamonya: Hayaller Ülkesi

Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor.

 

Sıfır Bir

Aynı isimli dizide hikayesi işlenen çete lideri Savaş, yanına arkadaşları Cihat ve Azad'ı da alır ve üç arkadaş Adana'yı geride bırakıp İzmir'e yerleşirler. Bir oto yıkamacı açan arkadaşlar, büyük bir felaket yaşayan Melek'in onları bulup yardım istemesiyle birlikte çete hayatına geri dönemem kararlarını sorgularlar...

 

Biz Böyleyiz

Birlikte büyümüş bir grup arkadaş, üstlerinde çok emeği olan Nezihe’nin sağlığının kötüye gitmesinden dolayı İzmir’e giderler. Yıllar sonra sadece birkaç günlüğüne bir araya gelmiş olan grup, birbirinden çok farklı karakterleri de içinde barındırmaktadır. Sürprizlerle dolu eğlenceli bir macera bu ekibi beklemektedir.

 

Ajanlar İş Başında

Dünyaca ünlü ajan Lance Sterling oldukça sevimli ve çok yeteneklidir. Onun görevi dünyanın güvende olmasını sağlamaktır. Lance’in dostu Walter ise çok zeki olmasına karşın sosyal olarak çok başarılı değildir. Walter zekası sayesinde Lance’in görevlerde kullandığı bir çok aracı icat eden kişidir. Bu sebeple takım olarak uyumlu çalışmayı öğrenmeleri gerekmektedir.

 

Underwater

Yıkıcı bir  deprem sonrasında hayatta kalabilmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkmaktan başka seçenekleri kalmayan bir sualtı bilim ekibinin çevresinde gelişiyor.

 

Rem

Defne’nin geceleri başına tuhaf olaylar gelmeye başlar. Erkek arkadaşı Kaan’la tatile çıktıklarında bu olaylar da daha da sıklaşır. Bu sebeple Defne Kaandan ayrılmak durumunda kalır. Sevdiği kadından ayrılmak zorunda kalan Kaan ise bu olayı çözmeyi kafasına koyar. Ancak bu sadece işleri daha da karmaşık hale getirecektir.

 

Islıkçılar

Islıkla anlaşılan La Gomera adasına polis memuru Cristi onların dilini öğrenmeye gider. Cristi, Bükreşte çalışmakta ve uyuşturucu kaçakçılarına yardım ve yataklık etmektedir.  Bu adada öğrendiği ıslık dili Silbo ile Bükreşee döndüğünde bir mafya üyesinin hapisten çıkmasına yardımcı olacaktır. Ancak adada aşık olması bütün planı alt üst eder.

 

Matthias ve Maxime

Matthias ve Maxime, 20’li yaşların sonlarındaki iki genç adamın hikâyesini anlatıyor. Hayat boyu arkadaş olan ikilinin arkadaşlığı, birlikte rol aldıkları filmdeki sahnelerden birinin içeriğini öğrenmeleri ile bir teste girecektir...