Ozark 3.Sezon Teaserı Yayınlandı

11.01.2020 00:51

Netflix’in geçtiğimiz yıl yayıncılığını üstlenmiş olduğu ve beklenenden de başarılı olan Ozark’ın üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı sorusuna cevap bulabileceğimiz bir tanıtım videosu yayınladı. 

 

Gizem içeren senaryosu sayesinde daha yayınlandığı ilk sezondan itibaren kendisine hatırı sayılır miktarda izleyici kitlesine sahip olmayı başarmış olan dizinin üçüncü sezona ait bölümlerin de en az şimdiye kadar yayınlanmış olan bölümler kadar başarılı olacağı düşünülüyor. 

 

Bugüne kadar komedi temalı film ve dizilerde izlemeye alışık olduğumuz yüzlerden biri olan Jason Bateman’i böyle bir rolde izlemek biraz garip olacak olsa da genel olarak uyuşturucu kartellerini ve Byrde ailesinin onlarla olan karmaşık hikâyesinin işin içine bir de FBI girince daha da zorlaşmasını zevkle izleyeceğimizi öngörüyoruz. 

 

27 Mart 20202’de yayınlanmaya başlayacak olan yeni sezonda başrolü üstlenecek olan Jason Bateman’ın yanı sıra Laura Linney, Janet McTeer ve Julia Garner gibi isimleri de oyuncu kadrosunda görme fırsatımız olacak.