Vin Diesel’li Bloodshot’dan Yepyeni Bir Fragman Paylaşıldı

15.01.2020 10:57

Vin Diesel’in başrolünde rol aldığı  Bloodshot’tan yepyeni bir fragman izleyicinin beğenisine sunuldu.


21 Şubat 2020 tarihinde ülkemizde sinema seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Bloodshot Ray Garrison ve karısının öldürülmesinin ardından, Garrison’ın nanoteknoloji ile hayata geri dönmesini konu alıyor. Bu geri dönüşten sonra geçmişine dair hiçbir şey hatırlamayan kahramanımız, kendisi gibi yeniden hayata döndürülmüş süper güçlere sahip askerlerle çalışacaktır. Ancak bir noktada hafızası geri gelmeye başlar, kendisini ve karısını katledenlerin kim olduğunu hatırlar ve mücadelesi yön değiştirir. Bu cinayetin ardıdaki komployu ortaya çıkarmak için bütün imkânlarını seferber eden Garrison’un hikayesini konu alıyor. Tahmin edilebileceği üzere filmde Ray Garrison’a Vin Diesel hayat veriyor. Merakla beklenen Vin Diesel’e Eiza GonzalezSam HeughanToby KebbellGuy Pearse ve Jóhannes Haukur Jóhannesson gibi isimler de eşlik edecek.

 

Yönetmen koltuğunda Dave Wilson’ın oturduğu Bloodshot Bob Layton, Don Perlin ve Kevin VanHook’un aynı isimli çizgi romanından Eric Heisserer ve Jeff Wadlow tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor.

 

İlk olarak 1992 yılında Eternal Warrior adı ile yayınlanan Bloodshot çizgi romanları Valiant Comics tarafından okuyucu ile buluşturulmuştu. Sevilen çizgi romanın beyaz perde uyarlamasını Jeff Wadlow ve Eric Heisserer kaleme alıyor.

 

Bloodshot’tan yayınlanan son fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.