Yeni Bond Filmi No Time To Die'ın Müzikleri Billie Eilish'e Emanet!

15.01.2020 19:16
Yeni Bond Filmi No Time To Die'ın Müzikleri Billie Eilish'e Emanet!

Sabırsızlıkla beklenen "No Time To Die" ile ilgili yapılan yeni duyuruya göre; The EON Productions, filmin müziklerini yapması için Billie Eilish ile anlaşma imzalamış. Eilish, şimdiye kadar Bond müziklerini yapmış olan en genç müzisyen olarak tarihe geçicek. 

 

Yalnızca 18 yaşında olan popüler müzisyen Billie Eilish'in, Grammy adaylığı bulunan kardeşi Finneas O'Connell ile birlikte James Bond müzikleri üzerinde çalıştığı belirtildi. Eilish'in filmin müzikleri için çalışıyor olması ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: "No Time To Die'ın "Her şekilde bunun bir parçası olmak çılgınca bir şey. Böyle efsanevi bir seriye ait bir filmin tema müziğini bestelemek onur verici. James Bond, gelmiş geçmiş en havalı seri. Hala şoktayım." Filmin yapımcılarından Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli de bu açıklamaya şu sözleri ekledi: "Billie ve Finneas'ın No Time To Die için filmin duygusal hikayesi üzerinde çalışabilmek üzere kusursuz şekilde hazırlanmış son derece güçlü ve canlı bir şarkı yazdığını duyurmak için heyecanlıyız.". 

 

No Time To Die'da aktif olarak hizmet vermeyi bırakan Bond, bir yandan da yeni hayatına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Jamaika’da sürdürdüğü sakin hayatına adapte olmaya ve keyif almaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile kaçar. Arkadaşının, Bond'dan istediği kaçırılan bir bilim adamının kurtarılması için yardım etmesidir. Öngördüğünden daha da tehlikeli olan işi kabul eden Bond, yeni teknoloji silahlara sahip kötü adamla karşı karşıya kalacaktır.

 

Daniel Craig'in son kez James Bond rolünde karşımıza çıkacağı No Time To Die'ın ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacağı tarih ise 3 Nisan.