Netflix'e BKM Damgası

16.01.2020 11:46
Netflix'e BKM Damgası

Netflix'in Türk orijinal serisi olarak yayına soktuğu Hakan: Muhafiz ve Atiye'den sonra, şimdi de Rise of Empires: Ottoman için geri sayım yapılan bu günlerde Netflix'in BKM ortaklığında gerçekleştireceği 50 m2 adındaki komedi dizisinin çekimlerine başlandığı konuşuluyor. Burak Aksak ve Selçuk Aydemir tarafından üretilecek olan proje, 2020 yılı içerisinde yayınlanmaya başlayacak. 

 

Başarılı senarist ve yönetmen Burak Aksak tarafından kaleme alınan ve  Aksak'ın Selçuk Aydemir'le birlikte yöneteceği dizinin yapımcılığını ise BKM üstleniyor.

 

8 bölümden oluşması tasarlanan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bazıları; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç

 

Gizemli bir tetikçi olan ve namı çok iyi bilinen Gölge adlı tetikçinin kendini keşfediş hikayesinin anlatacağı dizide, babası yerine koyduğu adam tarafından uğradığı ihanet sonucu 50 metrekarelik bir terziye sığınan Gölge, etraf sakinleşene kadar ortaya çıkmamaya karar verir. Mahalle sakinleri de onu vefat eden terzinin oğlu sanmaya başlar. Gölge, terziye ve mahalle sakinleriyle ili dışlı olmaya başladığı sürecin devamında gerçek kimliğinden de giderek uzaklaşır. 

 

50 m2, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak.