Bir Türk Masalı’nın Vizyon Tarihi Yeni Bir Fragmanla Açıklandı

20.01.2020 13:07

Yönetmen koltuğunda Toprak Sergen’in oturduğu Bir Türk Masalı’ndan yepyeni bir fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.


Çekimleri İstanbul, İnegöl ve Dalyan Deltası’nda gerçekleşen Bir Türk Masalı’nın oyuncu kadrosunda Burak Sergen, Cemal Hünal, Amine Gülşe, İclal Aydın, Orçun İynemli, Ege Aydan, Caner Kadayıfçı ve Aslı İnandık gibi önemli isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin kadrosunda ayrıca Türk sinemasına yıllarını vermiş Ahmet Mekin, İzzet Günay, Suna Selen, Kayhan Yıldızoğlu ve Füsun Erbulak gibi usta isimler de boy gösteriyor.

 

Yepyeni bir masalı izleyici ile buluşturmaya hazırlanan Bir Türk Masalı’nda iyilik ve kötülüğün savaşının yanında babasının sarayından kötülük tarafından kaçırılan üç kız kardeşinin, yinekötülük tarafından türlü eziyetlere maruz kalan üç erkek kardeşle yollarının kesişmesini konu alıyor. Şiddet ve küfür içermeyen yapısıyla da dikkatleri üzerine çeken Bir Türk Masalı bütün ailenin keyifle izleyebileceği, eğlenceli maceraların dur durak bilmediği bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda vizyondaki yerini alacak olan Bir Türk Masalı’ndan yayınlanan ve karakterleri tanıtan fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.