Ercan Kesal'ın Nasipse Adayız'ından Fragman Yayınlandı

20.01.2020 15:41

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ercan Kesal'ın üstlendiği ve Uluslararası Rotterdam Film Festivali'nde prömiyer yapacak olan sanatçının oyunculuk dışında sorumluluklarının olduğu ilk uzun metrajlı film "Nasipse Adayız", festival kapsamında yer alan Voice Bölümü'nde izleyicisi ile buluşacak. 22 Ocak günü başlayacak festival programına adını yazdırmayı başarmış olan filmin Türkiye'de yayınlanacağı tarih henüz belli olmamış olsa da ilk fragmanı yayınlandı bile. 

 

Ercan Kesal’ın aynı isimli romanından uyarlanmış olan "Nasipse Adayız", İstanbul’un bir ilçesinde belediye başkanlığına aday adaylığını koyan Dr. Kemal Güner’in 24 saatlik bir zaman diliminde başından geçen trajikomik olayları konu ediniyor. Ercan Kesal'ın baş rolünü de üstlenmiş olduğu filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları ise Selin Yeninci, İnanç Konukçu, Muttalip Müjdeci, Nazan Kesal ve Valeriu Andriuta. Bu isimlerin bazıları filmde yalnızca konuk oyuncu olarak yer alacak. 

 

Nasipse Adayız, planlarda bir aksilik yaşanmadığı takdirde yılın ikinci yarısında, öncelikle festivaller aracılığıyla ülkemizde de seyirciyle buluşacak.