The Lovebirds'ün Resmi Fragmanı Yayınlandı

20.01.2020 17:59

Yönetmenliğini Michael Showalter'ın üstlendiği dram ve suç konularını işleyen film "The Lovebirds"e ait resmi fragman paylaşıldı

 

Başrollerini Issa Rae ve Kumail Nanjiani'nin üstlendiği filmin fragmanında, romantik bir çiftin arabalarında seyahat ederken hiç öngörmedikleri ve tabi ki istemedikleri halde bir cinayete ortaklık etmelerine şahit oluyoruz. 

 

Komedi ve dram türlerini harmanlamış senaryosu ile karşımıza çıkacak olan The Lovebirds'ün konusu ise şöyle: Artık yollarını tamamen ayırmaya ramak kalmış olan çift, kendilerini bir anda birbirlerine en azından bir süre daha bağlı kalmalarına neden olacak gizemli bir cinayet eyleminin tam ortasında bulur. Bu olay yüzünden suçlu olarak anılmamak için kendilerini temize çıkarmaya çalışmaları ve aynı zamanda bir yandan da ilişkilerini kurtarıp kurtaramayacaklarını keşfetmeleri gerekmektedir. The Lovebirds'ün yönetmenliğini Michael Showalter, senaryosunu ise Aaron Abrams ve Brendan Gall üstlendi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Kumail Nanjiani, Issa Rae, Paul Sparks, Kyle Bornheimer, Joe Chrest gibi isimler bulunuyor.

 

The Lovebirds, 3 Nisan 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.