Sevdiğim Tüm Erkeklere 2: Not: Seni Hâlâ Seviyorum' a Ait Yeni Fragman!

24.01.2020 16:16

Başrollerini Lana Condor ve Noah Centineo'nun üstlendiği "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2: Not: Seni Hâlâ Seviyorum"a ait yeni bir fragman yayınlandı. 

 

"To All The Boys I Loved Before"un Netflix digital platformunda yayınlanmasından ve yüksek izlenme rakamlarına ulaşmasından sonra yapılmasına karar verilen devam filminin yayınlanan yeni fragmanında Lara Jean'in küçük kardeşinin serinin ilk bölümünde yaşanılanları özetlemesini, sonrasında ise ilk filmden aşina olduğumuz yüzlerden olmayan ama Lara Jean'in meşhur mektuplarından birinin ulaştığı John Ambrose McClaren'ın Lara Jean'ın mektubundan sonra dönmesini ve yaşananlara tanıklık etmemizi sağlıyor.

 

Serinin ilk filminde, Lara Jean'in geçmişte sevdiği tüm erkekler için yazdığı mektupların her biri sahibine ulaştırılmıştı. Önce ortalık geri dönülmez şekilde karıştı sanmıştık ancak daha sonra Lara Jean'in gerçek aşkı olan Peter ile sevgili olmasıyla birlikte olaylar çok daha tatlı bir hal almıştı.  Ancak şimdi o mektupların ulaştığı isimlere bir yenisinin daha eklendiğini öğreniyoruz. John Ambrose McClaren, Lara'nın çocukluk aşkıdır ve mektubun kendisine ulaşmasından sonra genç kız ile yüzleşmek için geri dönmeye karar verir. Lara Jean, bu şaşırtıcı buluşmadan sonra daha küçük yaşlardayken ciddi bir özgüven sorunu olan McClaren'ın değiştiğini gözlemlediğinde çok şaşırır. McClaren artık etraında çokca arkadaşı olan, özgüven sahibi bir kitap kurdudur. Lara Jean bu faktörleri göz önünde bulundurduğunda Noah Centineo'nun canlandırdığı Peter yerine John ile çıkıyor olsaydı neler olabileceğini düşünür, ve olaylar karışmaya başlar... 

 

İlk filmde olduğu gibi Jenny Han'in kitabından uyarlanarak Sofia Alvarez tarafından kaleme alınan senaryosuyla yayınlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları; Janel Parrish, John Corbett, Anna Cathcart.