Matt Damon, James Mangold'un Yeni Filmi The Force'da Başrolü Üstleniyor

27.01.2020 17:37
Matt Damon, James Mangold'un Yeni Filmi The Force'da Başrolü Üstleniyor

92. Akademi Ödülleri aday isimlerinden biri olan Ford V. Ferrari'nin efsaneleşmesi muhtemel başrol oyuncusu Matt Damon ve aynı yapımın yönetmeni James Mangold, bu seferde Don Winslow'un 2017'de piyasaya sunulan kitabı The Force'un uyarlaması için bir araya geliyor.

 

3:10 Yuma, Walk The Line, Knight and Day, Kate & Leopold gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen, Logan ve Ford v Ferrari filmleriyle ise Akademi Ödülleri'ne aday gösterilmeyi başarmış olan James Mangold'un yeni filmin hazırlıklarına çok yakında başlayacağı konuşuluyor. Don Winslow'un 2017 yılında okuyucularının beğenisine sunulmuş olan ve kısa sürede çok satanlar listesinde yerini alan The Force'u uyarlayacak olan James Mangold, filmin başrolü için çalışma şekline aşina olduğu Matt Damon ile anlaşma yaptı.

 

The Force'da New York Polis Departmanı hiyerarşisi içinde en yüksek kesime mensup olan yozlaşmış bir dedektifin zaman zaman gelgitlerin yaşandığı hikayesi konu ediniliyor. Matt Damon'ın hayat vereceği dedektif Denny Malone, şehirde ırksal çatışma nedeniyle oluşan kaos büyüdükçe ailesi ile işi arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığı bir noktaya gelir...

 

The Force'un ne zaman hayata geçirileceği henüz belli değil.