Steve Carell'in Başrolünü Üstlendiği Irresistible'ın Fragmanı Yayınlandı

27.01.2020 22:24

Fazla Emmy ödülü sahibi olan isimlerden biri olan Jon Stewart tarafından yönetmenliği üstlenilmiş olan komedi ve dram filmi Irresistible'a ait fragman paylaşıldı.

 

Başrolünü usta oyuncu Steve Carell'ın üstlendiği filmin fragmanında demokrat Gary Zimmer, hayli muhafazakâr bir bölgede belediye başkanı olmaya karar verir ve böylece zavallı adamın başına gelen trajikomik olaylara şahitlik etme şansımız oluyor. 

 

40 Year Old Virgin, Little Miss Sunshine, Foxcatcher, The Office ve son olarak da The Morning Show yapımlarının yıldız oyuncusu olarak akıllarda yer etmeyi başaran Steve Carell'ın başrolünü üstlendiği komedi filmi "Irresistible"a ait yayınlanan fragmanda demokrat görüşlü Gary Zimmer, Ulusal Demokratik Komite'sinin başındaki başarılı stratejisttir. Her şey sıradan bir şekilde devam ederken Zimmer, kasaba halkının haklarına sahip çıkışlarına destek olma kararı verir ve böylece işler kontrolden çıkacaktır.

 

Irrisistible'ın oyuncu kadrosunda Carell'a eşlik edecek isimlerden bazıları Rose Byrne, Topher Grace, Debra Messing, Natasha Lyonne, Mackenzie Davis, CJ Wilson ve Will Sasso

 

Irresistible'ın yurt dışındaki izleyicileriyle buluşma tarihi 29 Mayıs 2020 ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil.