Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'in Fragmanı Yayınlandı

30.01.2020 03:04

Warner Bros öncülüğünde hazırlanan Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'den özellikle 90lı yıllarda kendilerini bilgisayar oyunlarına adamış olanların yakından tanıdığını düşündüğümüz dövüşçülerinin ölümcül bir dövüş için tekrar bir araya geldiğine şahitlik edeceğimiz fragmanı yayınlandı.

 

Animasyon formatında hazırlanan Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, Ed Boon ve John Tobias'ın kurgulamış olduğu Mortal Kombat oyunundan uyarlandı. Senaryoya göre uzun periyotlardan sonra ve yalnızca bir kez yapılan bir dövüş turnuvasını konu edinen filmde, Outworld ve Earthrealm'ın gelmiş geçmiş tüm efsanevi şampiyonlarının bu turnuvaya katılımı olacaktır; bu dövüşün sonucunda ise Dünya üzerinde yaşayanların geleceği belirlenecek belki de kaderleri değişecektir. Earthrealm'ın koruyucusu olan Lord Raiden, mensubu olduğu evrenin en iyilerini bu şampiyona için bir araya getirmekten ve kötülüğü ile tanınmış, şeytani güçlere sahip Shang Tsung'a karşı saygılı ve ölçülü olmaları için onları uyarmaktan sorumludur. Tüm bu savaşların sonunu ise tabi ki Mortal Kombat getirecektir....

 

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'in yurt dışındaki önümüzdeki bahar aylarında buluşacağı biliniyor ancak ülkemizdeki seyircilerinin karşısına çıkıp çıkmayacağı ya da ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.