Fast And Furious 9 Merakla Beklenen İlk Uzun Fragmanı Geldi!

03.02.2020 11:42

Merakla beklenen Fast and Furious’un 9. Filminden yayınlanan ilk uzun fragman, filmin bu güne kadar saklanan senaryosu hakkında detayları gözler önüne serdi.


Geçtiğimiz günlerde filmden yayınlanan teaserda Dom ve Letty’nin bir çocukları olduğunu, bu çocuğun adını çetenin ansızın hayatını kaybeden üyesi Bryan’dan aldığını ve bir görev için onu arkada bıraktıklarını görüyordur. Ancak teaserda göreve dair hiçbir tiyo verilmiyordu. Türkçe alt yazılı olarak da yayınlanan uzun fragmanda ise Hızlı ve Öfkeli hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyor. Her zaman aileyi ilk plana koyan Dominic Toretto bu sefer “Herkes aileden değildir” diyor ve daha önce hiç görmediğimiz kendi erkek kardeşi ile savaşmak zorunda kalıyor!

 

Aksiyonun yine hız kesmeyeceği ve hatta fragmanda abartı aksiyon sahnelerini de gördüğümüz Fast and Furious 9: Fast Saga 22 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizde izleyicisiyle buluşacak.

 

Fast and Furious 9: Fast Saga’dan geçtiğimiz günlerde yayınlanan teaserı gözden kaçırdıysanız, burdan izleyebilirsiniz. Türkçe altyazılı fragman ise yukarıda beğenilerinize sunulmaktadır.