Minions: Rise of Gru’dan Fragman Geldi

03.02.2020 17:14

Çılgın Hırsız serisinin spin off u olarak animasyon severlerle buluşan Minions’ın ikinci filmi Minions: The Rise of Gru’dan fragman paylaşıldı!


Hasılat rekortmeni animasyon serisinin spin off’u Minions’da minionların kendilerine hizmet edecek, kötü bir lider arayışını kahkahalar içinde izlemiştik.

 

Çok sevilen minik, sarı animasyon kahramanları “Minions” ile ikinci defa beyaz perdede buluşma tarihimiz ve sempatik kahramanlarımızın yeni filminin ismi paylaşıldı. İkinci spin off film Minions: Rise of Gru’da ise üç kafadar minion Stuart, Kevin ve Bob süpermarketten muzlarını alamazlar. Bu sebeple Beyaz Saray’a gidip şikayetçi olurlar. Şikayet etmeye gittiklerinde ise kovulurlar. Buna çok sinirlenen minyonlar; bu yüzden ABD hükümetini devirmeye çalışırlar! Bütün bunlar olurken, kahramanımız Gru’nun ise gençliğine dönüyoruz. Gru minionlarla tanışır ve onların muzlarını almasını sağlar!

 

Fragmanını yukarıdan izleyebileceğiniz Minions: The Rise of Gru’nun Türkiye’deki ilk vizyon tarihi 28 Ağustos 2020 olarak açıklanmıştı. Ancak değiştirildi ve ülkemizde de tüm dünya ile birlikte 3 Temmuz 2020’de izleyici ile buluşacak.