Amazing Stories Yeniden Çevriminden İlk Fragman Geldi!

18.02.2020 14:09

Apple TV+’ın yeni bombalarından olan, Steven Spielberg klasiği Amazing Stories’in yeniden çevriminden ilk fragman görücüye çıktı.


1985 yapımı ilk versiyonunda her bölümünde farklı bir hikayeye yer veren korku, bilim kurgu türündeki dizi Martin Scorsese ve Robert Zemeckis gibi değerli yönetmenleri de ağırlamıştı.

 

Eddy Kitsis ve Adam Horowitz’in yaratıcılığını üstlendiği Amazing Stories’in yeni versiyonu, orjinaline sadık kalarak daha modern bir bakış açısı ile izleyici ile buluşturulacak. Steven Spielberg’ün ise yapımcı olarak yer aldığı Apple TV+ dizisi oyuncu kadrosunda ise Kerry Lynn Bishe, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin Stowell, Edward Burns, Juliana Canfield, Dylan O’Brien, Victoria Pedretti, Josh Holloway, Sasha Alexander, Jacob Latimore, Sasha Lane gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman Robert Forster da yer alıyor.

 

İlk fragmanı yayınlanan Apple TV+ dizisi Amazing Stories 6 Mart tarihinde ekrandaki yerini alacak. Amazing Stories’in ilk fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.