Candyman'in Altyazılı Fragmanı Yayınlandı

10.03.2020 10:03

1990'lı yıllarda en çok izlenen kült korku serisi Candyman, yıllar sonra piyasada “yeniden çevrim” olarak adlandırılan yeni versiyonu ile vizyona gelmeye hazırlanıyor. 2020 yapımı olan Candyman, son dönemde başarılı sinemacılar listesine adını yazdırmayı başarmış isimlerden Jordan Peele ve Nia DaCosta tarafından yeniden beyaz perdeye uyarlandı.

 

Filmin başrollerinde Yahya Abdul-Mateen II ve Teyonah Parris bulunuyor. Diğer önemli rollerde yer alan isimler ise, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky ve Vanessa Williams.

 

Yönetmen koltuğunda Nia DaCosta'nın oturduğu Candyman'de bir şehir efsanesine göre aynanın karşısına geçip 5 kez Candyman diyenler onunla tanışma şerefine(!) erişiyor. Bir üniversitede şehir efsaneleri üzerine tez çalışması yapan bir öğrenci Candyman'i ve onunla ilgili olan bu efsaneyi araştırmaya başlar. Etrafındaki insanlar bunu yapmaması konusunda kendisini uyarsa da meraklı öğrenci inatla konuyu “deşmeye” devam eder. Kendisine yapılan bu baskıdan çok sıkılan genç, bir gün arkadaşlarına korkulacak bir şey olmadığını göstermek için ayna karşısına geçip beş kez Candyman der ve başına gelmeyen kalmaz…

 

Candyman, 12 Haziran 2020’de vizyona girecek.