Grey's Anatomy'nin Yeni Sezonu Korona Virüs Nedeniyle Sekteye Uğradı

14.03.2020 23:51
Grey's Anatomy'nin Yeni Sezonu Korona Virüs Nedeniyle Sekteye Uğradı

Dünya Sağlık Örgütü’nün korona virüsü pandemi ilan edişinin ardından üretimi askıya alınan dizilere bir yenisi daha eklendi: 16 sezondur bir fiil devam eden Grey’s Anatomy

 

Showrunner / yürütücü yapımcı Debbie Allen ve uygulayıcı yapımcı James Williams’ın oyuncularına ve dizi ekibine gönderdiği mektup aracılığı ile açıklanmış karar göre çekimlere belirsiz bir tarihe kadar ara verildi. Mektupta şu ifadelere yer verildi:

 

“Oluşan durumlar dikkatle değerlendirildi ve Grey’s Anatomy için derhal erteleme kararları alındı. Şimdi, en az iki haftalığına eve gidiyoruz ve Korona Virüs durumunun nasıl geliştiğini görmeyi bekliyoruz. Bu karar, tüm oyuncu ekibinin sağlığını, güvenliğini ve iş dışındaki sevdiklerimizin güvenliğini sağlamak için alındı. Belediye Başkanı Garcetti'nin 50'den fazla kalabalık gruplar halinde toplanmamamız gerektiği önerisine uygun olarak alındı. Güvende kalın, sağlıklı kalın, mümkün olduğunca evde kalın ve ellerinizi sık sık yıkayın. Lütfen kendinize ve birbirinize iyi bakın. Güncellemeler geldikçe sizi bilgilendireceğiz. Yaptığınız her şey için teşekkürler! ”