Birds of Prey ve The Gentlemen Ev Sinemasına Geliyor

17.03.2020 19:34
Birds of Prey ve The Gentlemen Ev Sinemasına Geliyor

Universal Stüdyolarının öncülük ettiği ve "Invisible Man", "The Hunt", "Emma" gibi yapımların ev sinemasına getirmesinin ardından, Warner Bros. "Birds of Prey"i ve SPX "The Gentlemen"ı erken erişimle ev sinemasına getiriyor.

Dünya genelinde koronavirüs salgını devam ederken, Universal ve Warner Bros. gibi stüdyolar, karantina süresinin belirsizliği ile yeni kararlar almaya başladı. Universal, hala gösterimde olan "Invisible Man", "The Hunt", "Emma" gibi yapımları 20 Mart 2020'den itibaren VOD platformu üzerinden yayınlama kararı almıştı.

Warner Bros. da benzer bir karar ile Margot Robbie'li "Birds of Prey" filmini 24 Mart 2020 itibari ile online erişime açacak. Film, Amazon ve iTunes gibi platformlar üzerinden izleyici ile buluşacak. "The Gentlemen"in yapımcıları(SPX) de bu çağrıya uydu ve "dünya çapında sosyal mesafe" hareketini desteklemek amacıyla online gösterimini 24 Mart 2020 tarihine çekti.

Koronavirüs salgını nedeniyle dünya çapında, box office verileri olmadığı kadar düşük bir seviyede,virüsün yayılmasını engelleme çalışmaları devam ederken bir çok stüdyodan bu tipte kararlar alması bekleniyor.