Mission: Impossible 7 Çekimleri Devam Ediyor

23.03.2020 18:27
Mission: Impossible 7 Çekimleri Devam Ediyor

Koronavirüsün hızla yayılmasına rağmen Tom Cruise, Mission: Impossible 7 filminin çekimleri devam ediyor.

Mission: Impossible 7 filminin çekimlerine koronavirüs(COVID-19) nedeniyle şubat ayında ara verilmişti. Mission: Impossible 7 salgın nedeniyle yapımına ara verilen ilk filmlerdendi. Bir çok ülkede COVID-19 salgını nedeniyle sinemaların kapanması ve karantina durumu, film yapımcılarını ve stüdyoları devam etmekte olan projeleri ertelemeye veya tamamen durdurma kararı almaya itmişti. 

İtalya'daki çekimlerini İngiltere'ye taşıyan yapım, çekimlerine devam ediyor. Yayınlanan fotoğraflarda Tom Cruise'un meşhur motosiklet sahnelerinden kesitleri görebiliyoruz. Hikayede değişik yapılmadan çekimlerine devam edilen Mission: Impossible 7 filmi için Roma'da bulunan Trinita dei Monti kilisesinin bir kopyası İngiltere'de kurulan sette yapılacak. Şu an için çekimlere devam edilmesi olası daha büyük ertelemeler için bir önlem gibi görülüyor. Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, ana çekimler bitmeden, post-prodüksiyon aşaması için gerekli olan sahneleri de olabildiğince hızlı çekmek adına çalışıyor.

Dünya çapında salgın durumu belirsizliğini korurken, tüm olasılıklara rağmen filmin vizyon tarihinin Temmuz 2021'den daha ileri bir tarihe ertelenme şansı var.