Doctor Strange 2’nin Yapım Takviminde Değişiklik Yok

30.03.2020 14:54
Doctor Strange 2’nin Yapım Takviminde Değişiklik Yok

Sayısız yapımın iptal edildiği, ertelendiği şu günlerde "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmi yapım takvimine bağlı kalacak.

Son gelişmeler ışığında, "Doctor Strange in the Multiverse" filmi haziran ayında çekimlere başlayacak. Geçtiğimiz sene Comic-Con’da Benedict Cumberbatch’ı Doctor Stephen Strange olarak tekrar göreceğimiz resmileşmişti. Doctor Strange’i odak noktasına alacak devam filminde, Elizabeth Olsen’ı da Wanda Maximoff olarak tekrar göreceğiz. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk korku-gerilim türünde filmi olacak "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" yapım kadrosuna Sam Raimi de katıldı.

Çalkantılı bir proje aşamasından geçen filmin, her şeye rağmen gecikmeden yapımına devam edebilir gözüyle bakılıyor. Proje aşamasını düzene oturtmayı başaran filmin gidişatı şu ana kadar “uzaktan” iyi yönetilmiş durumda. Çekimlerin hangi ülkede başlayacağına da bağlı olarak, Haziran 2020’de yapım süreci başlayacak.

Vizyon tarihi Mayıs 2021 olarak planlanan filmin gecikmesi Marvel Sinematik Evreni’nin yeni dönem filmlerinin vizyon tarihlerini de etkileyebilir.