Morbius Filmi 2021 Baharına Ertelendi

01.04.2020 16:08
Morbius Filmi 2021 Baharına Ertelendi

Sony, koronavirüs önlemleri çerçevesinde Jared Leto’lu “Morbius” filmini yedi ay erteledi.

Eğlence ve film sektöründe koronavirüs salgını için önlemler devam ediyor. Sony, Jared Leto’nun başrolde olduğu “Morbius” filmini yedi ay erteleyerek, vizyon tarihini 2021 baharına çekti. 2018’de “Venom” ile başarı yakalayan Sony, kendi Spider-Man sinematik evrenini yaratmaya devam ediyor. Her şey planlanan gibi giderse, Marvel ortaklığı ile, bu seride Tom Holland’ı örümcek adam olarak görebileceğiz.

Morbius karakteri ilk olarak 1971 çıkan Örümcek Adam çizgi-romanında görünmüştür. Daha sonra Örümcek Adam çizgi filminde izleyici karşısına çıkmıştır.

Daniel Espinosa’nın yönetmenliğini üstlendiği “Morbius” filmi Sony’nin 2020 yazı için hazırladığı en büyük kozu idi. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle bütün planlar bozuldu. Sinemaların kapanması, projelerin durdurulması gibi önlemler arasında, “Morbius” da yedi ay ertelenmiş oldu. 31 Temmuz 2020’de viyona girmesi planlanan filmin yeni vizyon tarihi 19 Mart 2021 olarak güncellendi.

Venom 2” filminin Ekim 2020 olan vizyon tarihi bu ertelemeden payını alacak mı henüz belli değil. Şu an kesin olarak söyleyebileceğimiz tek şey, yaşayan vampir “Morbius”u ekranda görebilmek için biraz daha bekleyeceğiz.