Bright 2’nin Yönetmeni Belli Oldu

11.05.2020 09:49
Bright 2’nin Yönetmeni Belli Oldu

Will Smith’in ve Joel Edgerton’ın başrollerini paylaştığı “Bright” serisinin devamı, “Bright 2”nin yönetmeni Louis Leterrier oldu.

Netflix, 2017 yılında yayınlanan ve izleyicilerden tam not alan fantastik-polisiye “Bright”ın devam filmi için çalışmalara başladı. “Bright 2”de Will Smith ve Joel Edgerton’ı tekrar bir arada göreceğiz. Yeni filmin yönetmeni ise Louis Leterrier olarak açıklandı.

İlk filmin yönetmeni olan David Ayer, başka projelere ağırlık vermek istediğinden “Bright 2”nin kadrosunda yer almayacağını açıklamıştı. Yerine ise “The Incredible Hulk” ve “Now You See Me” filmlerinden tanıdığımız Louis Leterrier geçecek.

“Bright” evreni insanlar ve fantastik yaratıkların bir arada yaşadıkları bir toplumu ve o toplumda meydana gelen olayları ele alıyor. Will Smith’i polis memuru Ward olarak, Joel Edgerton’ı ise onun ortağı ork polis memuru Jakoby rolü ile görüyoruz. İkili çok da iyi anlaşamasalar da aldıkları ihbarlar ve peşinde oldukları ipuçları onları daha büyük bir tehlikeye yönlendirirken, aralarındaki güven sorunu yavaş yavaş ortadan kalkar. “Bright 2” ikilinin soruşturmalarına kaldıkları yerden devam etmelerini ve uluslararası bir tehdide karşı koymalarını odağına alacak. Filmin yapımına, stüdyoların açılması ve prodüksiyon şirketlerinin tekrar çalışmaya geri dönmesi ile başlanacak.